Software

Deskwork ontwikkelt al ruim vijf jaar software voor zorginstellingen. Begonnen als begrotingstool is de Controltool  inmiddels uitgebreid met verschillende modules die de Planning & Control cyclus in de Zorg ondersteunen. Hierbij worden indien nodig bronsystemen ontsloten.

Om KPI's inzichtelijk te presenteren maken wij gebruik van Dashboards. Zo zien gebruikers met één druk op de knop de voor hen relevante cijfers. 

Voor specifiek door u gewenste toepassingen ontwikkelen wij maatwerkoplossingen, waarbij wij gebruik maken van MS Office en MS SQL Server.

Ontwikkelingstraject
Bij het ontwikkelen van software ligt onze focus op het ondersteunen van het primair proces en de gebruikersbeleving. Dat maakt onze software complementair aan bestaande applicaties en prettig in gebruik. Zo vinden wij het logisch dat financiële mensen gegevens bewerken en/of analyseren met MS Excel, terwijl overzichten toegankelijk zijn via bijvoorbeeld MS Outlook of MS Word. Altijd aangestuurd vanuit de centrale database, zodat u weet dat de cijfers waarnaar u kijkt altijd de meest recente zijn.